-10% popusta v času sejma. Vpišite kodo SEJEM10
Lunini utrinki
Pripravljamo
Print Facebook Edith Wharton

Lunini utrinki

34,00 EUR 37,95 EUR (trda vezava)
Prednaročilo
Poštnina je brezplačna
Vsa prejeta vplačila, do 13.12.2021, se upoštevajo kot uspešna rezervacija in nakup knjige v prednaročilu.

Vsa kasnejša vplačila se ne upoštevajo za uspešno rezervacijo knjig v prednaročilu, temveč za te velja redna cena. To pomeni doplačilo zneska do redne cene.

Zgodba o preračunljivem paru, ki se za poroko odloči, ker naj bi jima ta omogočila življenje na veliki nogi na račun bogatih prijateljev, je v romantično komedijo zavita kritika brezdelnih bogatašev in tistih, ki bi to radi bili. Junaka sta mlada, privlačna in zelo drzna, dogajanje je postavljeno na privlačne kraje pisateljici tako ljube stare celine. Kaj je plehko in površinsko in kaj pristno? V marsičem lahko opazimo vzporednice z Velikim Gatsbyjem, ki so mu bili Lunini utrinki resnično tudi v navdih.

Družbena kritika Edith Wharton je bila dovolj pronicljiva, da ji je za časa življenja prinesla Pulitzerjevo nagrado in več nominacij za Nobelovo nagrado, hkrati pa s svojim duhovitim in privlačnim slogom še vedno navdušuje literarne zgodovinarje in bralce.

Prevod: Meta Osredkar
Kategorije: Leposlovje za odrasle
Poreklo: ZDA
Priporočena starost: odrasli
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 288 strani
Dimenzije: 150 mm x 230 mm x 38 mm
ISBN 13: 9789612725228
Datum izdaje: december 2021

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam