Ne liži te knjige


NAROČILO
POŠTNINA BREZPLAČNA

Cena:
21,95 EUR (Trda vezava)
   
Ilustrator: Julian Frost
Prevod: Ema Karo
Zvrst: igroknjiga
Kategorije: Igroknjige
Obseg: 32 strani
Dimenzije: 218 mm x 218 mm x 10 mm
ISBN: 978-961-272-269-2
Datum izdaje: avgust 2017
Poreklo: Avstralija
Vezava: trda
Priporočena starost: 4+

Mimi je mikrob. Majhna je. Zelo majhna. Pravzaprav je tako majhna, da jo lahko vidiš samo skozi mikroskop. Ali pa lahko preprosto odpreš knjigo in vzameš Mimi s sabo na pustolovščino v zanimive kraje, ki jih ni še nikoli videla – denimo na zaledenele ledenike tvojih zob ali v zvite in prepletene džungle tvoje majice. Ne liži te knjige je popolna knjiga za tiste, ki si želijo svet pogledati od bliže. In tiste starše, ki svojim najmlajšim namenjajo kakovostni čas in jim skrivnosti sveta, tokrat mikroskopsko majhnega, razkrivajo prek knjig.

O delu

Genialno preprosta, zabavna in interaktivna slikanica, ki hkrati otrokom predstavi čuden, neviden svet mikrobov, ki jih obkroža, staršem pa ponuja možnost pravega načina komuniciranja z njihovimi najmlajšimi. Ne na pedagoški način, ampak na igrivega.
Ne liži te knjige je zabaven in simpatičen uvod v svet mikroorganizmov. Zgovorni mikrobi, s katerimi se srečamo v knjigi, so očarljivi in navihani ter bodo pripravili otroke, da bodo dvakrat pomislili, preden bodo kaj polizali.